Behandelingen

[ comfort zone ]


Een behandeling met [ comfort zone ] zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit passende verzorgingsproducten.

Het concept van [ comfort zone ] is uniek. Het is afkomstig uit Noord Italië en wordt gekarakteriseerd door het typische Italiaanse gevoel voor ontwerp en elegantie. Daarnaast heeft [ comfort zone ] een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek.

Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat. De missie is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling in combinatie met het gebruik van thuisproducten.

Al onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling net zo als een lichaamsmassage voor de ultieme ontspanning.

Huidverzorging


Deze behandeling is een unieke 100% natuurlijke kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen(corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert deze peeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.

RESULTAAT

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

DE PEELING BIEDT OPLOSSINGEN VOOR HUIDPROBLEMEN ALS:

-Acne, vette huid -Grove poriën en onzuiverheden -Rimpels, fijne lijntjes en preventieve werking -Vale (rokers) huiden -Pigmentvlekken, littekens en striae -Couperose en rosacea

Informeer naar de mogelijkheden

Merken


Make-up

- Malu Wilz Mineral Make-up
- Anastasia wenkbrauwproducten

Lichaam

- Miller Harris
- Marc Inbane spray tan

Nagelverzorging

- Fedua

Parfum:

- Aqua Di Genova
- Bois 1920
- Brecourt Paris
- Carthusia
- Costume National
- Jean-Charles Brosseau
- Laura Tonatto
- Lubin
- Schwarsloze Berlin
- Shay & Blue London
- Tauer
- The PARFUM
- Miller Harris
- Citea Amsterdam
- Wasgeurtjes